نوشته شده توسط : zohre

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 موسسه ثبت شرکت کریم خان تمامی خدمات در رابطه با ثبت شرکت با مسئولیت محدود را در اختیار شما قرار می دهد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188946700 تماس حاصل فرمایید.

در این مقاله به اصول ثبت شرکت با مسئولیت محدود ,شخصیت حقوقی شرکت با مسئولیت محدود و مدت آن,خصوصیت‌های ثبت شرکت با مسئولیت محدود, وجوه افتراق و اشتراک ثبت شرکت‌های سهامی خاص و ثبت شرکت بامسئولیت محدود,وجوه اشتراک ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت‌های سرمایه,محاسن ثبت شرکت با مسئولیت محدود در مقایسه با شرکت سهامی و دیگر مطالب مربوط به ثبت شرکت با مسئولیت محدود می پردازیم.

 

شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات شرکت است.

 

۱- مقدمه (با مسئولیت محدود شرکت چیست؟)

 

              ۲- مراحل و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام یک شرکت با مسئولیت محدود.

 

                                 ۳- تفاوت بین مسئولیت محدود شرکت و یک شرکت سهامی خاص شخصی

——————————————————————————————————————————————–

۱- مقدمه (با مسئولیت محدود شرکت چیست؟)

مسئولیت شرکت محدود یک شرکت که در میان دو یا چند نفر برای فعالیت های تجاری را شکل می دهد، هر یک از شرکا مسئول بدهی های شرکت و تعهدات فقط تا / مقدار دارایی او خود را با توجه طیف دارایی نمی شده است را به سهام یا قطعات سهام (تقسیم شده است ماده ۹۴، قانون تجارت). به “مسئولیت محدود” مدت، باید با نام شرکت همراه باشد و نام شرکت باید با هیچ یک از نام شرکا “در غیر این صورت که شریک زندگی که نام او در نام شرکت گنجانده شده است به عنوان یک ضامن در برابر اشخاص ثالث در شرکت همکاری شناخته شده (ماده شامل نمی ۹۵، قانون تجارت)

 

۲- مراحل و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام یک شرکت با مسئولیت محدود

۳- تفاوت ها و شباهت بین یک شرکت با مسئولیت محدود و سهام شرکت های خصوصی مشترک:

   ۳-۱ حداقل همکاران در شرکت با مسئولیت محدود دو نفر است و حداقل سهامداران در سهامی خاص سه است.

   ۳-۲ حداقل دارایی برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص ۱،۰۰۰،۰۰۰ ریال است.

   ۳-۳ برای یک سهام شرکت خصوصی مشترک، حداقل ۳۵٪ از دارایی باید به صورت نقدی در یک بانک سپرده خواهد شد و دریافت باید ارائه شود

         و ۶۵٪ دیگر است بر تعهد سهامداران، و برای یک شرکت با مسئولیت محدود، کل دارایی باید به مدیر کل و با توجه به

         او / او باید از دریافت اذعان، ارائه گواهینامه بانک اجباری به منظور اثبات شواهد از کار است.

    ۳-۴ انتخاب بازرس اصلی و یا متناوب (بازدید کنندگان) در سهامی اجباری است و اختیاری در شرکت با مسئولیت محدود است.

    ۳-۵ حداکثر مدیریت در طول زمان در یک شرکت سهامی خصوصی مشترک دو سال است و می توان توسعه یافته؛ و برای با مسئولیت محدود

          شرکت، آن نامحدود است، و آنها قادر به اختصاص زمان پایان برای مدیران بر اساس قانون.

    ۳-۶ انتخاب یک مجله گردش خون توده به انتشار اعلامیه دعوت در یک سهامی خاص شرکت اجباری و اختیاری در محدود است

           شرکت با مسئولیت.

    ۳-۷ شرایط حد نصاب در جلسات مجمع عمومی شرکت بورس شخصی مشترک آسان تر است، و در مسئولیت محدود سخت تر است

         شرکت با توجه به این نوع نهاد.

    ۳-۸ جلسات مجمع عمومی در سهامی خاص شرکت توسط یک “رئیس هیئت مدیره” از جمله سر مدیریت، دو ناظر و یک

           وزیر آنها در میان ذینفعان انتخاب شده است. جلسات مجمع عمومی در شرکت با مسئولیت محدود توسط “مدیریت

           ناظران هیئت مدیره “در مورد تعدادی از شرکای بیش از ۱۲٫

    ۳-۹ افزایش دارایی دلخواه در سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود است.

    ۳-۱۰ دارایی خواهد شد را به سهام یا قطعات سهام در شرکت با مسئولیت محدود تقسیم نیست، و شرکای تنها مسئول به میزان هستند خود

            سرمایه گذاری در برابر بدهی های شرکت و تعهدات.

    ۳-۱۱- مدیران در سهامی خاص شرکت باید سهامدار باشد یا به ارائه تعدادی از سهام وام مسکن، مورد نیاز در اساسنامه و ارائه

             به صندوق. در شرکت با مسئولیت محدود، مدیران، در میان شرکا و یا از خارج انتخاب شده، وظایف خود را با حقوق و دستمزد و یا رایگان انجام دهد.

    ۳-۱۲ سود در سهامی خاص شرکت به اشتراک گذاشته بر اساس نسبت سهام تعداد در میان سهامداران و “نسبت دارایی” در میان شرکای

              در شرکت با مسئولیت محدود. سود در شرکت با مسئولیت محدود ممکن است در راه دیگر این است که در قانون تعریف شده به اشتراک گذاشته.

    ۳-۱۳ حق رای در بورس شرکت خصوصی مشترک است “تعداد سهام” و “نسبت دارایی” در شرکت با مسئولیت محدود است.



:: بازدید از این مطلب : 666
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zohre

ثبت شرکت تضامنی

مراحل ،فرآیند،نحوه ،مدارک مورد نیاز و مراحل جهت ثبت شرکت تضامنی:

 موسسه ثبت شرکت کریم خان تمامی خدمات در رابطه با ثبت شرکت تضامنی را در اختیار شما قرار می دهد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188946700 تماس حاصل فرمایید.

شرکتهای تجاری را می توان به ۳ نوع قسمت نمود: نوع یک آنهایی می باشند که در آن ها سهام دخالت دارد و نوع دوم شرکتهایی که اعتبار و شخصیت شرکاء در آن مهم می باشد. شرکت سهامی از مهم ترین آنها در نوع اول است و شرکت تضامنی کامل ترین آنها در نوع دوم می باشد. شرکتهای سهامی و تضامنی را درست در مقابل یکدیگر هستند. در شرکت های سهامی شخصیت و اعتبار شرکاء به هیچ وجه دخالتی نمی کند و فقط سرمایه نقش اساسی را در آن ایفا می نماید. ولی در شرکت تضامنی اعتبار اعضا بیش از هر چیز شاخص شرکت می باشد.

 

طبق ماده ۱۱۶ قانون تجارت شرکت های تضامنی شرکتی است که در تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو و یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود. اگر دارائی شرکت برای تأیید و حصول شدن تمام قرض ها کافی نگردد هر یک از شرکاء مسئولیت پرداخت تمام قرض های شرکت هستند- هر قراردادی که فی مابین شرکاء برخلاف این ترتیب داده شود در مقابل اشخاص سوم کان لم یکن می شود. پس شرکاء  شرکت تضامنی مسئول  پرداخت کلیه دین ها و تعهدات شرکت هستند علاوه بر آن مسئولیت تضامنی نیز خواهند داشت. پس در صورت کم شدن سرمایه ، هر شخص باید به شخصه در مقابل طلبکار ها و اشخاص دیگر برای تأیید شدن تمام  حقوق آنها مسئول باشند. برای مثال شرکتی که فی ما بین ۵ نفر با سرمایه صد هزار تومان تشکیل شود هر گاه دویست هزار تومان ریال قرض ها شود نسبت به یک صد هزار تومان که علاوه بر استهلاک سرمایه بقیه طلب بدهکاران هر ۵ نفر شریک به صورت تضامنی مسئول پرداخت آن هستند و طلبکاران آنها می توانند به هر یک از شرکاء که مایل هستند با هر ۵ نفر آنها  مراجعه کرده طلب خود را وصول می کنند. تعقیب یکی از شرکاء و طلب کردن کلیه طلبها مانع از طلب کردن از دیگری نیست  البته یکی از شرکا که در چنین موقعی طلب بستانکار را پرداخته است، می تواند به یکی از شرکاء خود مراجعه نماید و سهم ضرر آنها را به تناسب سرمایه ای که در شرکت داشته اند وصول کنند.

 

شرکت تضامنی به قدری مهم می باشد که هرگاه شرکاء به خلاف آن در شرکت نامه تراضی نمایند گرچه باطل نبوده و بین خودشان مؤثر و نافوذ کننده است ولی در مقابل بستانکاران به هیچ وجه دارای ارزش نمی باشد.

 

تشکیل شرکتهای تضامنی پس از ثبت شرکت تضامنی

 

شرکتهای تضامنی در زمانی  تشکیل می گردد که دو امر واقع شده باشد:

 

    شرکتنامه طبق قوانین تنظیم گردیده باشد .

    تمام سرمایه نقدی تأیید و سهم الشرکه غیر نقدی به صورت کامل تقویم و تحویل شده باشد.

 

شرکت های تضامنی اکثرا احتیاج به اساسنامه نیست ولی اگر قراری فی مابین شرکاء باشد که با تراضی قبلی بوده باشد و محتاج به تعیین تکلیف کرد گردد در اساسنامه باید قید گردد، زیرا  در شرکت نامه آن چه قید می گردد امور اساسی شرکتها است از قبیل :

 

    نام شرکت تضامنی

    موضوع فعالیت شرکت

    مدت زمان شرکت

    سرمایه و حصه هر یک از اعضای شرکت اعم از نقدی وغیر نقدی با ذکر اسم اعضای شرکت

    تقسیم سود و زیان شرکت

    قوانین مربوط به فسخ شرکتها و فوت کردن شرکاء

 

شرکت نامه بارزترین پایه و اساس شرکت می باشد و مسلم می باشد که به هیچ وجه نباید آن را تغییر داد مگر به رضایت تمامی اعضای شرکت . سرمایه نیز باید به صورت کامل پرداخت گردد اعم از نقدی یا غیر نقدی. در تقویم سهم الشرکه غیر نقدی، در شرکت تضامنی ضوابط  خاصی معمول نداشته ، زیرا به نحوی که دیده شد در شرکتهای سهامی پس از واگذار نمودن چیزی که در ازاء آن سهم داده پرداخت می گردد ، شریک متعهد نمی گردد. و در شرکت های مسئولیت محدود اگر سهم الشرکه غیرنقدی کمتر از ارزش واقعی تقویم شود شرکاء  به صورت تضامنی مسئول اند. ولی در این نوع شرکتها ، اساس آن می باشد که اعضای شرکت مسئول کمبود سرمایه هستند. بنابراین ذکر آن در این مورد الزامی ندارد ، و اگر سهم الشرکه ، غیر نقدی یکی از شرکاء کمتر از قیمت واقعی تقویم شده باشد سایر شرکاء به ضرر خودشان اقدام نموده اند . فقط در ماده ۱۱۸ به این عبارت ذکر شده « شرکت تضامنی زمانی تشکیل می گردد که تمام سرمایه نقدی تأدیه و سهم الشرکه غیر نقدی تقویم و تسلیم گردد».

 

اسم شرکتهای تضامنی

 

قوانین یکی از شرایط شرکت تضامنی را داشتن « نام مخصوص به خود » دانسته و به شرح ماده ۱۱۷ قوانین « در نام شرکتهای  تضامنی باید عبارت ( شرکت تضامنی ) و حداقل نام یکی از شرکاء قید گردد. در صورتی که نام شرکت مشتمل بر نام های تمامی اعضای شرکت نباشد باید بعد از اسم شریک یا شرکائی که قید شده است عبارتی از قبیل ( و شرکاء ) یا ( برادران ) قید شود».

 

چون شرکت با شخصیت حقوقی همراه است از آن جهت باید مانند یک شخص حقیقی نام داشته باشد و نام لااقل یک شریک در آن قید گردد و به بقیه شرکاء اشاره شود.

 

قید کلمه ( شرکت تضامنی ) به دو دلیل می باشد: یکی اینکه معرف شخصیت حقوقی شرکت می باشد و آن را از شخصیت شرکائی که به نام آنها نامیده می شود متمایز می کند.

دیگر اینکه این موضوع به نفع شرکت تضامنی و معرف ضمانت شرکاء است.

 

اسم شرکت همان نام تجارتی آن می باشد ولی قابل انتقال نمی باشد زیرا دیگری نمی تواند از عنوان آن استفاده کرد و نام و اعتبار اشخاص را برای خود نام تجاری قرار داد. اگر شریکی که شرکت تضامنی به اسم او نامیده می شود فوت کند و یا از شرکت خارج گردد این امر قطعی می باشد که نام او هم از شرکت حذف می گردد و شرکت به نام دیگر شرکا نام میگیرد.

 

 

 

 

 

تضامن به حکم قانون

 

قوانین تجارت هفت نوع شرکت را پیش بینی کرده است و هر شرکت تجاری باید به صورت یکی از شرکت های ۷ گانه ثبت گردد و وضعیت خود را با آن وقف دهد و الا بر حسب قسمت یک از ماده ۲۲۰ قوانین تجارت « هر شرکت ایرانی که از قبل وجود داشته باشد و یا درآینده تشکیل گردد و با اشتغال به امور تجارتی خود را به صورت یکی از شرکتهای ذکر شده در این قانون در نیاورده باشد و طبق قوانین مربوط به آن شرکت عمل نکند شرکت تضامنی محسوب می گردد و احکام راجع به شرکتهای تضامنی در مورد آن اجرا می شود.



:: بازدید از این مطلب : 679
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zohre

ثبت شرکت تعاونی

موسسه ثبت شرکت کریم خان تمامی خدمات در رابطه با ثبت شرکت تعاونی را در اختیار شما قرار می دهد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188946700 تماس حاصل فرمایید.

نوع دیگری از  اقسام شرکتهای تجاری که نه سرمایه اعضای شرکت و نه ضمانت شرکاء در آن تأثیر زیادی دارد بلکه تعداد شرکاء و اکثریت آنها مهم می باشد شرکتهای تعاونی نام دارند.

 

در قبال احتیاج های بیشتر شده جامعه ، افراد ضعیف خصوصا کشاورز ها و کارگر ها ، بدون  کمک یکدیگر نمی توانند مشکل های بزرگ را حل نمایند. یک فرد دارای سرمایه  شاید بدون کمک دیگران می تواند نیاز خود را رفع نماید اما بیشتر افرادی که از جنبه پولی ضعیف هستند ، اگر از یکدیگر حمایت نکنند هرگز نمی توانند زندگی درخور توجه ای داشته باشند.

 

شرکتهای تعاونی شرکتهایی هستند که به منظور ارتقاع اوضاع اقتصادی اعضای شرکت ها و تأمین نیاز های آنان تشکیل می شود. بنابراین اگر اوضاع اقتصادی بد و سطح خرج بالا ، بازار کساد ، نیاز زندگی و یا کار پیدا نگردد اشخاصی به منظور بهتر کردن اوضاع اقتصادی خود شرکتی ایجاد می کنند که در نتیجه:

 

    اگر قیمت جنس های گران و اعضای شرکت به دلیل نداشتن پول نتوانند نیاز های سالیانه خود را در یک زمان خریداری نمایند و ناچارند روزمره از دست سوم و چهارم اشیاء مورد نیاز خود را به قیمت بیشتر تهیه نماید ، شرکتهای تعاونی با پول کم که هر شریک پرداخت می نماید و جمع آن مبلغ زیادی می گردد ، اشیاء مورد احتیاج شرکاء را از دست اول خرید می شود و به همان قیمت تمام شده یا سود خیلی کم به اعضای شرکت به فروش می رسد.

    هرگاه کشاورز ها و بزرگان صنایع نتوانند کالا  خود را به دلیل احتیاج به پول در بازار به قیمت مناسب به فروش برساند و ناچار هستند فرآوردهای خود را روزانه به بهای کم و یا با فروش سلف به قیمت بخش به دلال ها و یا سودپرستان واگذار کنند ,با ایجاد شرکتی که آن شرکت کالای آنها را دریک محل جمع نمود و به قدر احتیاج روزانه به آنها وجه پرداخت می نماید.بعد کالای جمع شده را به قیمت مناسب و در بازارهای می فروشد ، وجه آن را پس از کسر سود بسیار کم به اعضای شرکت پرداخت می شود .

    به اشخاصی که درآمد کمی دارند وام های خاصی تعلق نمیگیرد ، و اگر بدهد با شرایط سختی پرداخت می شود. این قبیل شخص ها شرکتی تشکیل می دهند و با پردخت سرمایه کم که  اعتباری به ندازه به دست آورده و هر یک از اعضای شرکت اگر نیازی داشته با سود کمی  از شرکت اخذ وام می کنند. در شرکتهای تعاونی سرمایه و نفوذ اشخاص نقش بسزایی دارد و اعضای شرکت هر قدر سرمایه دارند بیش از یک رأی ندارد و سود هم به نسبت سرمایه تقسیم نمیگردد.

 

 

 

 

 

تاریخ شرکتهای تعاونی در ایران

 

در سال ۱۳۷۰ قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران مصوب مجلس شورای اسلامی شد ، ماده اول قانون بالا ، هدف های بخش تعاونی سیستم اقتصادی ایران را برشمرده ودر حقیقت هدف نهائی شرکتهای تعاونی را این اهداف می دانند:

 

    بوجود آوردن شرایط و امکان های کار برای همه به جهت رسیدن به اشتغال .

    قرار دادن امکانات کار در اختیار افرادی که توانایی کار دارند ولی امکانات آن کار ندارند.

    پیشگیری از تمرکز سرمایه در دست افرادی خاص جهت رسیدن به عدالت اجتماعی.

    جلوگیری از اینکه دولت کارفرمای به صرف در جامعه باشد .

    قرار گرفتن مدیریت و سرمایه و منافع بدست آمده در اختیار نیروی انسانی کار و تشویق برای  بهره برداری مستقیم از حاصل دست رنج خود.

    پیشگیری کردن از انحصار ثروت ، احتکار اجناس ، تورم ، زیان به غیر.

    توسعه و محکم ساختن مشارکت و تعاون عمومی در بین همه مردم.

 

 

 

انواع شرکتهای تعاونی رایج جهت ثبت شرکت تعاونی

 

الف – تعاونی های تولید کننده

 

ب- تعاونی های توزیع کننده

 

تعاونی های تولید کننده

 

تعاونی های تولید شامل تعاونی هایی هستند که در امور مربوط به کشاورزی ،  دامپروری ، پرورش و صید ماهی ها،  معدن ،صنعت  ، عمران  و امثال آنها فعال می باشند.

 

تعاونی های تولید کننده در کلیه اولویت ها و حمایت های مربوط به تعاونی ها در تقدم هستند. در تعاونی های تولید ، عضو باید در تعاونی به کار خاصی مشغول باشد.

 

تعاونی های توزیع کننده

 

تعاونی های توزیع کننده عبارت هستند از تعاونی های نیاز مشاغل تولیدی و یا مصرف کنندگان عضو خود را در چارچوب صلاحیت های عمومی و به منظور کم کردن هزینه ها و قیمت ها تأمین می کنند.

 

تعاونی های توزیع کننده مربوط به تأمین کالا و سایر نیازمندی های روستایی ها و عشایر و کارگرها و کارمندان از منظر اخذ سهمیه کالا و حمایت های دولتی و بانکی و دیگر حمایت های مربوط به امور تهیه و توزیع دارای الویت هستند. در تعاونی های توزیع ، احتیاجی به عضویت در تعاونی همراه با اشتغال به کار نمی باشد.

 

عضویت در شرکت های تعاونی ثبت شده

 

عضویت در تعاونی ها مخصوص افراد حقیقی است و اعضاء باید دارای  شرایط زیر باشند:

 

    ملیت ایرانی داشته باشند

    عدم منع قانونی قانونی و ورشکستگی به تقصیر خویش.

    عدم داشتن سوابق ارتشاء ، اختلاس و کلاهبرداری.

     ارئه درخواست کتبی جهت عضویت و تعهد رعایت کردن مقررات اساسنامه تعاونی.

    عدم عضویت در تعاونی های مشابه.

 

عضو ها در کلیه امور تعاونی طبق اساسنامه حق نظارت کردن دارند وتکلیف آنها  نظارت به قوانین در حدود اختیارات خود است .

 

مسئولیت های مالی اعضاء در شرکتهای تعاونی محدود به اندازه سهم آنان است مگر آنکه در اساسنامه ترتیب دیگری شرط  مقرر گردیده باشد.

 

خروج عضو از تعاونی اختیاری است و نمی توان آن را ممنوع کرد.

اعضاء متخصص تعاونی های تولید حداقل باید ۶ ماه قبل از استعفاء  مراتب را به صورت کتبی به تعاونی ها اطلاع دهند و در صورتی که خارج شدن عضو موجب زیان برای تعاونی باشد ، وی باید آن را جبران نماید.

 

اخراج از عضویت شرکت های تعاونی

 

در موارد زیر عضو از شرکت تعاونی می تواند اخراج می گردد:

 

    از دست دادن هریک از شروطی که برای عضویت قرار داده شده.

    عدم رعایت قوانین اساسنامه و سایر تعهدات قانونی پس از ۲ اخطار کتبی توسط هیئت مدیره در مدت پانزده روز کاری از تاریخ اخطار دوم با تصویب مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شده.

    انجام عمل هایی که موجب ضرر مادی تعاونی گردد و وی نتواند ظرف مدت یک سال آن را جبران نماید یا اعمالی که به اعتبار تعاونی ضرر وارد کند یا با تعاونی رقابتی ناسالم ایجاد کند.

 

فوت اعضاء در شرکت های تعاونی

 

طبق ماده چهار ده  ، در صورت فوت عضو وراث وی که واجد شرایط و التزام به رعایت مقررات تعاونی دارند ، عضو تعاونی می شوند

 

اگر تعداد وراث بیش از ظرفیت های تعاونی گردد ، یک یا چند نفر به تعدادی که مورد نیاز تعاونی است با توافق سایر وراث ، عضو تعاونی شناخته می گردد.

 

در صورتی که ورثه تقاضا نماید که سهم عضو متوفی از عین اموال تعاونی پرداخت شود و تراضی با صلاح شرکت نباشد چنانچه عین قابل واگذاری بوده و موجب ایجاد خلل و ضرر فاحش به اعضاء تعاونی نشود آن قسمت از به ورثه تقدیم میگردد.



:: بازدید از این مطلب : 681
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zohre

اخذ جواز تاسیس

موسسه ثبت شرکت کریم خان تمامی خدمات در رابطه با اخذ جواز تاسیس را در اختیار شما قرار می دهد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188946700 تماس حاصل فرمایید.

ثبت شرکت کریم خان با تلاش بسیار سعی در ارئه بهترین خدمات در زمینه  اخذ جواز تاسیس  را دارد و تمام خدمات مربوط به اخذ جواز تاسیس را در اسرع وقت ارئه می نماید باشد تا شما عزیزان و مشتریان گرامی از خدمات موسسه حقوقی ثبت شرکت کریم خان  نهایت رضایت را داشته باشید. حال به توضیحاتی درباره اخذ جواز تاسیس میپردازیم:

 

مجوزی است که برای راه اندازی یک واحد تولیدی ( کارخانه و …) بنا به تقاضای شرکت ها یا افراد از سوی سازمان صنایع و معادن صادر می گردد. صاحبان این جواز می توانند در یکی از شهرک های صنعتی که در متن جواز قید شده ، کالاهای مشخص شده در جواز را تولید نمایند. 

 

راهنمای اخذ جواز تاسیس

 

 

جواز تاسیس و بهره برداری  از یک واحد صنعتی توسط وزارت صنعت ،معدن و تجارت در استان مربوطه به آن صادر می گردد. در سال ۱۳۹۲فرایند اخذ جواز تاسیس واحد های صنعتی تاسیس شده از وزارت صنعت و معدن دچار تغییرات اساسی شده است.

 

 

جواز تاسیس : جوازی می باشد كه پس از احراز شرایط لازم بر اساس  دستورالعمل ذیل به منظور سرمایه گذاری و انجام فعالیت های صنعتی به نام متقاضی از سوی وزارت صنایع و معادن در دو گزینه زیر صادر می شود.

 

 الف: سرمایه گذاری در طرحهای بسیار مهم  — در رشته فعالیت های صنعتی مهم كه در چارچوپ اولویت هایی تعریف شده مانند سند راهبرد پیشرفت صنعتی كشور بر پایه آمایش صورت می گیرد، بر طبق قوانین  حمایت از  سرمایه گذاری از حمایت های دولت برخوردار میشوید  و مشوق های خاص سرمایه گذاری: شامل وام های بانكی (ریالی- ارزی)، اخذ یارانه زمین در شهرك های صنعتی،

 

ب: سرمایه گذاری در طرحهای غیر اولویت دار و غیر مهم – در رشته فعالیت های صنعتی كه خارج از چارچوپ گزینه اول در بالا باشد از مشوق های خاص سرمایه گذاری بهره مند نمی شوند.

مهم : در سال ۱۳۹۵ برای همه طرحهای پیشنهادی – جواز تاسیس صادر می گردد.

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ جواز به صورت حقیقی:

 

کپی مدرک های هویتی شامل کپی شناسنامه ها و کارت ملی آدرس و کد پستی لیست کالاهای درخواستی جهت تولید واحد صنعتی شما.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ جواز به صورت حقوقی:

 

آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات شرکت شما کپی مدارک هویتی مدیر عامل لیست کالاهای درخواستی جهت تولید در واحد صنعتی .

 

لیست شهرک های صنعتی به شرح روبه رو می باشد عبـاس آبـاد – اشتهـارد – شمس آبـاد مجتمع صنعتی خاوران – مجتمع صنعتی بهارستان – لپه زنک – خیر آباد -توتک جاده امام رضا-علی آباد(پایتخت)- فجر -چرم شهر و سالاریه خوارزمی – پیشوا – نظرآباد – فیروزکوه دماوند -نصیر آباد پرند – پاکدشت – جــنت آبــاد – ایــوانـکی و …

 

اطلاعات این راهنما اخذ جواز  بشرح زیر می باشد :

 

 ۱-روش کار و فرایند مراجعه به وزارت صنعت، معدن و تجارت استان های کشور:

 

۲-      مزاحل صدور جواز تاسیس در سامانه وزارت صنعت و معدن و تجارت

 

۳-      شرایط اخذ جواز تاسیس و تغییر نام جواز در دوره های دیگر

 

۴-      هزینه های صادر کردن جواز تاسیس و زمان اعتبار مجوز تاسیس

 

۵-      مراحل و شروط تغییر مکان طرح های صنعتی بعد از صدور جواز تاسیس

 

۶-     مراحل و شروط دریافت زمین از شرکت شهرک های صنعتی

 

۷-      شروط اخذ زمین از  منابع طبیعیدف

 

۸-      شروط صادر کردن مجوز بر اساس زمین ملکی شخصی که میخواهد اقدام به سرمایه گذاری نماید

 

۹-      شرایط صادر کردن جواز تاسیس برای کشف کردن و بهره برداری از معادن کشور.

 

۱۰-   ارائه کردن بیش از صد طرح توجیهی از طرح های صنعتی و کشاورزی

 

۱۱-   نحوه تهیه طرحهای توجیهی برای ارجاع به  بانک صنعت و معدن

 

۱۲-   ارجاع نظر های کارشناسی به سرمایه گذاران جهت اخذ جواز تاسیس

 

۱۳-   شرایط دریافت وام های سرمایه در گردش ( نرخ کارمزد در حال حاضر ۱۶ درصد می باشد )

۱۴- شرایط دریافت وام ها برای احداث واحد های تولیدی

۱۵- شرایط دریافت وام برای بازسازی و نوسازی واحد تولیدی و صنعتی شما



:: بازدید از این مطلب : 654
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zohre

تعریف شرکت سهامی خاص:

 موسسه ثبت شرکت کریم خان تمامی خدمات در رابطه با ثبت شرکت سهامی خاص را در اختیار شما قرار می دهد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188946700 تماس حاصل فرمایید.

شرکتی است بازرگانی که تمام سرمایه آن منحصرا توسط موسسین تامین گردیده و سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام ، محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست و تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد عنوان شرکت سهامی خاص باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت قید شود .

 

شرایط پایه جهت ثبت شرکت سهامی خاص:

 

_ حداقل 3 نفر عضو اصلی در شرکت که به سن قانونی رسیده باشند (18 سال تمام) که حداقل 2نفر عضو هیئت مدیره و یک نفر سهامدار باشد

_ حداقل 2 نفر اعضا بازرس شامل بازرس اصلی و علی البدل که نباید هیچگونه رابطه نسبی با اعضای هیئت مدیره داشته باشند (هم فامیل نباشند) باید برای تشکیل شرکت معرفی گردد و اعضا و هیئت مدیره باید حداقل دارنده یک سهم باشند و نباید دارای سوءپیشینه کیفری باشند.

_ حداقل سرمایه شرکت باید صد هزار (100.000) تومان باشد که 35 % مبلغ تعهد شده را باید در حساب بانکی افتتاح شده واریز نمایند.

_ آدرس و کد پستی

 

مدارک مورد نیازجهت ثبت شرکت سهامی خاص:

 

    الف . مدارکی که توسط موسسین شرکت باید تهیه شود:

_ فتوکپی مدارک شناسایی سهامداران و بازرسین

_ ارائه گواهی حداقل 35% سرمایه

_ گواهی عدم سو پیشینه اعضا

    ب . مدارکی که توسط موسسه ثبت شرکت کریم خان تهیه می شود:

_ دو برگ اظهارنامه ثبت شرکت

_ دوجلد اساسنامه شرکت سهامی خاص

_ دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

_ دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره

_ وکالتنامه

 

روند ثبت شرکت سهامی خاص:

 

1. عقد قرارداد با گروه ثبتی کریم خان

2. تکمیل مدارک

3. ثبت نام در سایت اداره ثبت شرکتها

4. تعیین نام شرکت

5. واریز فیش 35% و ارائه گواهی مرتبط

6. ارسال مدارک به اداره ثبت شرکتها

7. پیگیری و واریز وجوه حق الثبت و حق الدرج توسط وکیل

8. ثبت

 

مالیات شرکت سهامی خاص:

 

شرکت های سهامی خاص باید 10 % از کل درآمد خود را به عنوان مالیات شرکت محاسبه و وصول شده و از کل درآمد مشمول مالیات پس از کسر 10 % نسبت به بقیه بر طبق بندهای قانون مالیات های مستقیم اعمال می شود که با ارائه اظهارنامه مالیاتی مناسب و حساب و کتاب های دقیق می تونید مالیات متفاوتی بپردازید.

زمان مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص:

 

یک ماه پس از تکمیل مدارک و ارائه گواهی بانکی.

چارت فرایند ثبت شرکت سهامی خاص:

                                         

جدول روند ثبت شرکت سهامی خاص

اقدامات که گروه مشاورین ثبت شرکت کریم خان جهت ثبت شرکت انجام می دهند             ثبت شرکت سهامی خاص

اقدام به تنظیم اوراق (اساسنامه + اظهارنامه صورتجلسات)                 ارائه گواهی افتتاح (حسابی که توسط موکل افتتاح شده است)

ارجاع سیستمی با توجه به مدارک اعضا شرکت و پیگیری از کارشناس اداره ثبت             در صورت تایید پس از 2 الی 3 روز کاری ابلاغیه نام گرفته می شود (برای هر اصلاحیه 24 ساعت زمان کارشناسی)

مدارک شرکت از سامانه ثبت شرکتها پرینت گرفته شده به امضاء اعضای شرکت می رسد               تکمیل مدارک و ارسال آن به اداره ثبت شرکتها (10 الی 15 روز کاری زمان کارشناسی)

طی 2 الی 3 روز رفع نقص می شود    پیش آگهی به همراه برگه ارجاع توسط وکیل به ثبت مراجعه گشته و پرونده طی 5 الی 7 روز کاری در ثبت دفتر نویسی می شود.

پس از تحویل پرونده از ثبت از طریق سایت مبلغ پرداخت شده و به موکل تحویل داده می شود.      تنظیم مدارک

افتتاح حساب            ارجاع سیستم

تایید نام شرکت        چاپ مدارک

ارسال مدارک          در صورتی که به نقص خورد

صدور پیش آگهی از طریق سیستم         روزنامه رسمی از طریق سایت

مشترکات و تفاوت های بین شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود

 

1. تعداد شرکا:در شرکت با مسئولیت محدود حداقل 2 نفراست در حالیکه برای ثبت شرکت سهامی خاص به سهامداران حداقل 3 نفرسهامدار نیاز می باشند .

2. حداقل سرمایه برای ثبت در هر دو گونه شرکت ها چه شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص یک میلیون ریال است .

3. برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل 35% دریکی از شعب بانکها به ودیعه گذاشته می شود و 65% درتعهد سهامداران می باشد.

4. برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه به مدیر عامل شرکت تحویل می شود ولی نیازی به ارائه گواهی بانکی برای ثبت شرکت نمی باشد.به عبارتی مدیر عامل فقط اقرار با دریافت کل سرمایه شرکت می کند.

5. از شرایط اصلی ثبت شرکت سهامی خاص باید به انتخاب اجباری بازرس اصلی و علی البدل اشاره کرد در حالیکه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدودانتخاب بازرس اختیاری است.

6. در شرکت سهامی خاص مدت مدیریت حداکثر دو سال می باشد که پس از آن قابل تمدید است ولی در شرکت با مسئولیت محدود این امکان وجود دارد که مدیران شرکت برای مدت نامحدود انتخاب می شوند یا اینکه در صورت تمایل بازه زمانی برای دوره مدیریت در اساسنامه شرکت تعریف کرد.

7. در شرکت سهامی خاص انتخاب روزنامه کثیر الانتشار برای درج آگهی های دعوت شرکت الزامی است ولی در شرکت با مسئولیت محدود اختیاری است.

8. درشرکت سهامی خاص شرایط احراز حدنصاب درمجامع عمومی سهل تر ودر شرکت در مسئولیت محدود با توجه به نوع شرکت مشکل تر می باشد.

9. درشرکت سهامی خاص مجامع عمومی به وسیله هیئت رئیسه ای مرکب از یک نفر رئیس و دو نفر ناظر و یک نفر منشی که از بین سهامداران انتخاب می شوند اداره می  گردد ولی مجامع عمومی در شرکت با مسئولیت محدود توسط هیئت نظاردرصورتی خواهند بود. که تعداد شرکا ء آن از 12نفر بیشتر باشد.

10. افزایش سرمایه در شرکت سهامی خاص و بامسئولیت محدود شرکت در اختیاری است.

11. در شرکت با مسئولیت محدود ،سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم نمی شود و شرکاء فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات می باشند.

12. در شرکت سهامی خاص مدیران بایستی سهامدار باشند یا تعداد سهام وثیقه مقرر در اساسنامه را تهیه وبه صندوق شرکت بسپارند. در شرکت با مسئولیت محدود  از بین شرکاء یا از خارج به صورت موظف یا غیر موظف انتخاب می شوند انجام وظیفه خواهند نمود.

13. تقسیم سود در شرکت با مسئولیت محدود به نسبت سرمایه شرکاء ودر شرکت سهامی خاص به نسبت تعداد سهام، تقسیم خواهد شد و در شرکت با مسئولیت می توانند در اساسنامه ترتیب دیگری برای تقسیم سود مقرر دارند.

14. در شرکت با مسئولیت محدود حق رای  به نسبت سرمایه است ولی در شرکت سهامی خاص به تعداد سهام خواهد بود .

15. در شرکت با مسئولیت محدود تقویم سهم الشرکه غیر نقدی توسط شرکاء صورت می گیرد، شرکاء دراین خصوص دارای مسئولیت می باشند. در شرکت سهامی خاص تقویم آورده غیر نقدی با کارشناسان رسمی دادگستری خواهد بود.



:: بازدید از این مطلب : 648
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آبان 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد